Novi Sad
04.05.2011.
13:16 > 07:29
Komisija za određivanje uslova pod kojima će se finansirati kapitalne investicije Grada u sredu je razmatrala samo tri kreditne ponude, iako je ranije rečeno da se za taj posao interesovalo više od 30 banaka i finansijskih kuća.  
  • decembar

    06.05.2011 21:12
    Da da tako prica ko ne zna nista sta se desavalo,zbog sednice 21 aprila Maji prete bas ti zuti, a direktori Informatike, Spensa i Tons-a su postali zvanicno folklorna sekcija najvece vladajuce stranke...Na kadrovskoj komisiji Evropski Novi Sad predlozio Deliceve ljude u upravne i nadzorne odbore...to im je nagrada da podignu ruke kad bude finale zaduzivanja...Bivsa gradonacelnica nece ma koliko joj pretili u poslednje vreme....Izbori su u decembru, bice ovih meseci tu jos svega i svacega....
  • gillan

    05.05.2011 05:15
    U kulturnim zemljama to se ovako radi:

    Uhapšen gradonačelnik Maribora
    Gradonačelnik Maribora Franc Kangler priveden je danas u policiju sa još sedam lica zbog istrage u vezi sa korupcijom i zloupotrebom službenih ovlašćenja.
    Na više lokacija u Mariboru, pa i u sedištu opštine, izvršeni su pretresi i oduzeta je poslovna dokumentacija.
  • sale novosadjanin

    04.05.2011 21:07
    ne treba
    dodatni komentar.
    @mladja je sve tacno rekao !!
  • 04.05.2011 20:18
    A od čega će grad vratiti kredit?
  • Deleteboy

    04.05.2011 20:09
    @ Mlađa
    Slazem se sa tobom. treba da se raspise referendum na nivou grada i neka gradjani odluce o tome. Ovo je ozbiljna lova da bi neko zaduzio grad do guse i onda posle 6 meseci izgubi na izborima. A onda neka nova vlast i gradjani otplacuje dug, a on se banja na Kipru.

    Ako niste sposobni da od postojeceg priliva novca u gradsku kasu finansirate Vase radove pred izbore i isplacujete plate od 175.000 za gradonacelnika (bar ono sto se zna) onda nemojte voditi ovaj grad.

    Da ne pricam o Skodama Super B, VW u Vodovodu, Skodama u Stanu, ide EXIT, Sta je sa prskanjem komaraca? Rupe na ulicama skoro do Kine, GSP vozi autobuse koji su polu ispravni, Voda zuta ko Maja Gojkovic posle sednice skupstine 21.04. itd itd itd

    a ti ces Rodni da zaduzujes grad za jos 3.5 MILIJARDE. Odrekni se plate. I ovako imas tezgu po JKP od koje si se lepo obogatio!!!
  • Mlađa

    04.05.2011 15:47
    Ko je ono ''manje zlo''????
    Ako će se zaista graditi taj Bulevar i kanalizacija - ZAŠTO NIJE UZET NAMENSKI KREDIT???? Ovako putem tog nenamenskog kredita i izdavanjem obveznica novac mogu da utroše u šta god hoće...npr. predizborna kampanja, sveopšte mažnjavanje... a kredite ćemo otplaćivati mi... Živela policija i tužilaštvo i pravosuđe... pravi ste partijski kadar...
    Hoću referendum o tom uzimanju kredita!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna